Wie zijn wij?

Michelle D’elfant
Oprichtster.
Beheerder en ambulant begeleider.

Mijn naam is Michelle D’elfant, moeder van drie prachtige jongens en oprichtster van D’elfant assist.
Al heel vroeg ontdekte ik mijn zorghart. Ik ben gestart in 2003 in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik gewerkt met alle facetten van deze doelgroep. Personen met een licht, matige en ernstige verstandelijke beperking. Personen waarbij er andere diagnoses en begeleidingsstijlen vastgesteld waren zoals autisme, dementie, psychische aandoeningen, soms ook met verbale en fysieke agressie. Ik merkte ook dat ik geremd werd door tijdsdruk, onderbezetting en een toenemende bureaucratie. Mijn passie voor de zorg kon ik op deze manier niet ten volste inzetten.

In mijn zoektocht naar de passend manier voor mij als hulpverlener, ben ik gestart als ZZP-er bij cliënten die thuis wonen. Waar zorg en begeleiding draaide om de band tussen cliënt en begeleider. Deze vorm van hulpverlening is dusdanig gegroeid dat ik in 2011 mijn bedrijf officieel gestart ben. Inmiddels meer dan 10 jaar later heb ik mijn bedrijf gevuld met bekwame ambulant begeleiders die dezelfde drijfveer in hun werk voelen als ik. Naast de expertises van ieder individu en de krachtige samenwerking voelt iedereen zich verbonden met elkaar en streven we hetzelfde doel na.
We bewegen mee met onze hulpvrager, zoeken samen naar oplossingen en maken oprecht contact met de kern van een persoon.

Ik vind het belangrijk dat er een goede vertrouwensband is tussen de cliënten en de begeleiders.
Iedereen is het waard om zelf de regie over het leven te voeren!